Bombastikja Rashel Kolaneci: “Më falë mami, jam një djal i keq” Bombastikja Rashel Kolaneci: “Më falë mami, jam një djal i keq”
Gjithmonë e kemi parë në ekranet televizive. Ajo është një ndër femrat më të bukura dhe më të dëshiruara ndër shqiptarë. Fjalën e kemi... Bombastikja Rashel Kolaneci: “Më falë mami, jam një djal i keq”

Gjithmonë e kemi parë në ekranet televizive. Ajo është një ndër femrat më të bukura dhe më të dëshiruara ndër shqiptarë.

Fjalën e kemi për Rashel Kolanecin e cila së fundmi është shfaqur shumë ndryshe duke treguar edhe karakterin e saj pak maskilist duke dalë në një qendër poligoni ku nuk është kursyer aspak përkundrazi.

Ka rrëmbyer mitralozin dhe në video shkruan: “Më fal mami, jam një djalë i keq”.

Duhet të themi se ajo është bërë e famshme për format e saj bombastike dhe ndiqet një numër i madhe personash në rrjetet sociale.