Rastet kur duhet të vendosni me patjetër kravatë Rastet kur duhet të vendosni me patjetër kravatë
Pa marrë parasysh trendët e rinj të modës, nëse dëshironi të lini përshtypje të mirë te partnerëtafarist dhe të dukeni elegant dhe të sigurt,... Rastet kur duhet të vendosni me patjetër kravatë

Pa marrë parasysh trendët e rinj të modës, nëse dëshironi të lini përshtypje të mirë te partnerëtafarist dhe të dukeni elegant dhe të sigurt, patjetër vini kravatën

Dikur e paevitueshme, kravata më nuk është pjesë e obligueshme e veshjes solemne dhe afariste, posaçërisht midis popullatës së re, pos kur ajo imponohet si “kod veshjeje”, transmeton Telegrafi.

Megjithatë, pa marrë parasysh trendët e rinj të modës, nëse dëshironi të lini përshtypje të mirë te partnerët afarist dhe të dukeni elegant dhe i sigurt, patjetër vini kravatën.

Nuk është me rëndësi a është njëngjyrëshe apo jo, klasike apo moderne, vetëm kujdesuni të mos jetë tepër e theksuar dhe që ngjyra e saj të jetë në harmoni me pantallonat dhe me setrën.

Gjithashtu kushtoni kujdes gjatësisë: gjatësia e poshtme e kravatës duhet të jetë së paku katër gishta nën rrip.