Fero takohet me reperin më të famshëm shqiptar! Fero takohet me reperin më të famshëm shqiptar!
Dy reperët e njohur të skenës muzikore, Feri dhe Ghetto Geasy, janë takuar në kryeqytetin shqiptar, Tiranën. Fotografinë e ka publikuar në rrjetin social... Fero takohet me reperin më të famshëm shqiptar!

Dy reperët e njohur të skenës muzikore, Feri dhe Ghetto Geasy, janë takuar në kryeqytetin shqiptar, Tiranën.

Fotografinë e ka publikuar në rrjetin social reperi Fero, me përshkrimin “Paparazzi”.

Ende nuk dihet nëse ata janë takuar për ndonjë bashkëpunim në të ardhmen, apo thjesht është takim mes miqësor.