Rina dhe Tayna përcjellen ‘fshehurazi’ në rrjete sociale Rina dhe Tayna përcjellen ‘fshehurazi’ në rrjete sociale
Detaji i fundit i prerëve na ka shtyrë të mendojmë kësi soji. Rina Balaj dhe Tayna nuk ndjekin njëra tjetrën në Instagram, por detaji... Rina dhe Tayna përcjellen ‘fshehurazi’ në rrjete sociale

Detaji i fundit i prerëve na ka shtyrë të mendojmë kësi soji.

Rina Balaj dhe Tayna nuk ndjekin njëra tjetrën në Instagram, por detaji i fundit na ka shtyrë të mendojmë se në fakt ato përcjellin veprimtarinë e tjetrës në kë rrjet social, shkruan lajmi.net.

‘Armiket’ kanë ndarë një status të njëjtë në Instastory, fillimisht Tayna postoi se tani ajo do fokusohet tek jeta e saj dhe nuk i interesojnë më njerëzit që i kanë bërë keq.

Orë më pas ishte Rina që publikoi të njëjtin shkrim, a është kjo një koincidencë? Apo me të vërtetë reperet ndjekin fshehurazi njëra tjetrën.