Ritvan Zyka tregon arsyen banale pse vrau tetë persona në Vlorë Ritvan Zyka tregon arsyen banale pse vrau tetë persona në Vlorë
Përbindëshi, Ritvan Zyka është deklaruar në Stacionin e Policisë në Vlorë rreth aktit makabër që e kreu dje në fshatin Resulaj, duke vrarë 8... Ritvan Zyka tregon arsyen banale pse vrau tetë persona në Vlorë

Përbindëshi, Ritvan Zyka është deklaruar në Stacionin e Policisë në Vlorë rreth aktit makabër që e kreu dje në fshatin Resulaj, duke vrarë 8 persona.

“I vrava se më akuzuan se i vidhja pulat”, ishte deklarata skandaloze e monstrumit nga Shqipëria.

Ndryshe, mes tetë viktimave ishin dy fëmijë të moshës 15 dhe 8 vjeç.

Denik Zykaj, Hazem Zykaj, Afërdita Zykaj, Besim Zykaj, Sara Zykaj, Vasilika Zykaj (17 vjec) dhe Ledion Zykaj (i mitur, 6 vjec). Berije Zykaj.