Roma aktive në merkato, objektivi i vjetër sërish në “radarin” e verdhekuqve Roma aktive në merkato, objektivi i vjetër sërish në “radarin” e verdhekuqve
Roma është hedhur në sulm për të zëvendësuar Stephan El Shaaraëyn të larguar në drejtim të Kinës. Objektivi kryesor i verdhekuqëve për ta bërë... Roma aktive në merkato, objektivi i vjetër sërish në “radarin” e verdhekuqve

Roma është hedhur në sulm për të zëvendësuar Stephan El Shaaraëyn të larguar në drejtim të Kinës. Objektivi kryesor i verdhekuqëve për ta bërë këtë është Leon Bailey i Bayer Leverkusen.

Sikurse raporton italiania “Repubblica” kryeqytetasit kanë vendosur të bëjnë një lëvizje të vendosur për afrimin e anësorit. Kujtojmë se ai ndiqej dhe vitin e kaluar nga klubi italian të cilët këtë herë duket se kanë përfshirë dhe Patrick Schick në marrëveshje.