Rozana Radi ankohet në fqinjën që e ka lënë i dashuri Rozana Radi ankohet në fqinjën që e ka lënë i dashuri
Rozana Radi ka kohë që nuk ka sjell ndonjë këngë të re para fansave të saj. Këngëtarja shqiptare është mjaft aktive në rrjetet sociale... Rozana Radi ankohet në fqinjën që e ka lënë i dashuri

Rozana Radi ka kohë që nuk ka sjell ndonjë këngë të re para fansave të saj.

Këngëtarja shqiptare është mjaft aktive në rrjetet sociale teksa sjell imazhe, video dhe mesazhe të ndryshme.

Ajo gjatë ditës së sotme ka ndarë një shqetësim me ndjekësit në llogarinë zyrtare të Instagramit teksa ka bërë edhe paksa humor.

Ajo ka treguar se një fqinje të saj e ka lënë i dashuri dhe çdo ditë dëgjon muzikë melankolike me zë të lartë.