Rrugët në fshatrat e Suharekës të pakalueshme (Foto) Rrugët në fshatrat e Suharekës të pakalueshme (Foto)
Komuna e Therandës ka ndarë mbi 100.000 € mjete për mirëmbajtjen e rrugëve gjatë stinës së dimrit, mirpo me sa duket as kjo shumë... Rrugët në fshatrat e Suharekës të pakalueshme (Foto)

Komuna e Therandës ka ndarë mbi 100.000 € mjete për mirëmbajtjen e rrugëve gjatë stinës së dimrit, mirpo me sa duket as kjo shumë marramendëse nuk ka bërë që rrugët të jenë të qarkullueshme.

Qytetarë nga fshatrat Greiqevc, Qadrak, Budakovë, Papaz, Vërshec etj, duke na dërguar foto në drejtim tonin kanë shprehur shqetësimin lidhur me pamundësinë qarkulluese në rrugë.

Kërkojmë nga institucionet lokale të intensifikojnë punët për pastrim të borës dhe t’i mundësojnë qytetarëve lëvizje të lirë dhe komode./sovrani.info

thr1 thr2 thr4 thr5 thr6 thr7