Se kishim vënë re! Ky këngëtar SHQIPTAR paska qenë në GRAMMY dhe ne tani e morëm vesh! Se kishim vënë re! Ky këngëtar SHQIPTAR paska qenë në GRAMMY dhe ne tani e morëm vesh!
Para pak ditësh u mbajt eventi i rëndësishëm muzikor i ndarjes së çmimeve “Grammy” dhe të gjithë u gëzuam kur Dua Lipa triumfoi me... Se kishim vënë re! Ky këngëtar SHQIPTAR paska qenë në GRAMMY dhe ne tani e morëm vesh!

Para pak ditësh u mbajt eventi i rëndësishëm muzikor i ndarjes së çmimeve “Grammy” dhe të gjithë u gëzuam kur Dua Lipa triumfoi me dy çmime. Por në këtë event të madh ka qenë edhe këngëtari shqiptar, Durim Morina, i cili njihet me nofkën Mirud.

Këtë e bëri të ditur vetë ai nëpërmjet disa postimeve në llogarinë e tij në Instagram, pranë të cilit ka treguar se për veshjen e tij është kujdesur një dizajnere shqiptare.

Ai gjithashtu ka publikuar një video teksa shihte një performancë të Diana Ross.

73391