Së shpejti vjen filmi “Breaking Bad”? Së shpejti vjen filmi “Breaking Bad”?
Bryan Cranston dhe Aaron Paul paralajmëruan filmin e “Breaking Bad”? Pas raportimeve që dolën në shkurt se Aaron do të kthehej për një film... Së shpejti vjen filmi “Breaking Bad”?

Bryan Cranston dhe Aaron Paul paralajmëruan filmin e “Breaking Bad”?

Pas raportimeve që dolën në shkurt se Aaron do të kthehej për një film pasues, dy yjet e serisë televizive postuan të njëjtën foto në Twitter me përshkrimin “së shpejti”, transmeton Klan Kosova.

Bryan ka thënë më parë se do të donte të kthehej në rol .

Mos ndoshta ky është një konfirmim se të dy janë ribashkuar për filmin e ardhshëm?