Selimi po qëndron i sëmurë në burg Selimi po qëndron i sëmurë në burg
Ish komandantin e UCK-së, Sylejman Selimin e ka vizituar Avokati i Popullit Hilmi Jashari Ish komandanti i UCK-së, Sylejman Selimi po vazhdon të mbahet... Selimi po qëndron i sëmurë në burg

Ish komandantin e UCK-së, Sylejman Selimin e ka vizituar Avokati i Popullit Hilmi Jashari

Ish komandanti i UCK-së, Sylejman Selimi po vazhdon të mbahet prapa grilave në Burgun e Dubravës.

Duke qenë se ai nuk u lirua, njejt si të tjerët në rastin Drenica 1, ish komandantin e përgjithshëm të UCK-së e ka vizituar avokati i popullit.

Hilmi Jashari, që ishte vet për vizitë të Selimi tha se ai pos tjeash ka probleme me shëndetin.

“Të them të drejtën ka probleme shëndetësore, ne e kemi marrë gjithë dosjen e trajtimit mjekësor që e kanë mbikqyrë Selimin. Edhe ato janë në proces të shqyrtimit dhe të dosjes formale dhe juridke dhe të gjitha vendimeve tjera gjygjësore”.