Sërish gaz në Kuvend, seanca ndërpritet Sërish gaz në Kuvend, seanca ndërpritet
Në këto çaste njëri nga deputetët e opozitës ka hedhur gaz lotsjellës, dhe seanca e rifilluar është ndërprerë. Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka... Sërish gaz në Kuvend, seanca ndërpritet

Në këto çaste njëri nga deputetët e opozitës ka hedhur gaz lotsjellës, dhe seanca e rifilluar është ndërprerë. Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka dhënë pauzë 10 minuta. Të gjithë deputetët e pozitës, kanë braktisur sallën, ndërsa brenda kanë mbetur disa deputetë të opozitës. Gazi është hedhur nga Ismajl Kurteshi, deputet i VV-së.