Shembet hotel ‘Adriatiku’ në Mitrovicë, dyshohet për persona të lënduar Shembet hotel ‘Adriatiku’ në Mitrovicë, dyshohet për persona të lënduar
Një incident ka ndodhur pasditen e sotme në qytetin e Mitrovicës.   Sipas qytetarëve të kësaj komune një pjesë e ish-hotel ‘Adriatikut’ është shembur... Shembet hotel ‘Adriatiku’ në Mitrovicë, dyshohet për persona të lënduar

Një incident ka ndodhur pasditen e sotme në qytetin e Mitrovicës.
 
Sipas qytetarëve të kësaj komune një pjesë e ish-hotel ‘Adriatikut’ është shembur dhe disa persona janë lënduar.

Policia dhe ekipet tjera emergjente janë në vendin e ngjarjes.

Lajmi.net do të iu mbaj të informuar. /Lajmi.net/