Shembet ura në Fushë-Krujë (FOTO) Shembet ura në Fushë-Krujë (FOTO)
Reshjet e dendura të shiut dhe përmbytjet kanë shkaktuar probleme të shumta në të gjitha qarqet e vendit. Si pasojë e motit të keq... Shembet ura në Fushë-Krujë (FOTO)

Reshjet e dendura të shiut dhe përmbytjet kanë shkaktuar probleme të shumta në të gjitha qarqet e vendit.

Si pasojë e motit të keq është shembur edhe ura e Gjoles në Fushë-Krujë, duke nxjerrë në pah edhe cilësinë e dobët të punimeve.

Mëngjesin e sotëm prej disa orësh edhe kalimi në autostradën Fushë Krujë- Milot është bërë i pa qarkullueshme./CityNews

ura-e-gjoles-2

ura-e-gjoles-2-1-e1512121177383