A duhet të shqetësoheni nëse i keni këto njolla të kuqe në trup?
A keni vënë re ndonjë njollë të kuqe në lëkurën tuaj? Ato zakonisht shfaqen...
3 ushtrime për këmbë dhe prapanicë më të bukur
Të shkoni në gym nuk është zgjedhja e vetme për të formësuar trupin tuaj....
Ja çfarë ndodh kur gëlltisni çamçakizin
Sigurisht që deri tani keni dëgjuar me qindra herë se çamçakizët që gëlltisni mund...
Ndikimi i duhanit në shtimin e peshës
Pirja e duhanit ka qenë shpeshherë e lidhur me sëmundje të rënda që implikime...
Paralajmërimi i mjekëve: Mos e pastroni kurrë fëmijën tuaj me palloma të lagura
Pallomat e lagura gjenden në kuzhinën apo çantën e shumicës nga nënat, kështu, si...
Mos e përdorni telefonin mobil mbi 30 minuta në ditë
Njerëzit të cilët përdorin telefonat mobilë intensivisht duket se kanë më tepër rrezik në...
A bëheni me jargë natën? Ju jeni shumë me fat dhe ne ju spjegojmë pse
Ju do të thoni të vërtetën ose do të shtriheni nëse një mik ju...
Figura femërore ka masat e veta – llogaritni a janë masat tuaja ideale
Pjesëtarët e gjinisë mashkullore preferojnë figurë të rrumbullakuar sikur forma e orës së rërës....
Fjetja me celularin afër ju rrezikon nga kanceri
Departamenti i Shëndetësisë së Kalifornisë paralajmëroi se njerëzit duhet të mbajnë telefonat e tyre...
Një thelb hudhër dhe e keni në shtëpi antibiotikun natyral e të fuqishëm
Të gjithë ne nuk mund t’i shpëtojmë që të paktën një herë të sëmuremi...
Vërtetohet edhe shkencërisht: Duhanpirësit janë më pak joshës
Është dëshmuar shkencërisht se njerëzve u duken duhanpirësit më pak tërheqës sesa ata që...
Vetitë shëruese të kamomilit
Kamomili është bimë barishtore e cila rritet në livadhe dhe ka një aromë të...
Paralajmërimi i mjekëve: Mos e pastroni kurrë fëmijën tuaj me palloma të lagura
Pallomat e lagura gjenden në kuzhinën apo çantën e shumicës nga nënat, kështu, si...
3 mënyra të thjeshta për ta ndaluar dhimbjen e dhëmbit në kushte shtëpie
Dhimbja e dhëmbit është padyshim një nga dhimbjet më të padurueshme që thuajse të...
Këshillat e dentistëve kur digjet goja prej ushqimeve
Tani që i ftohti ka ardhur, shumë prej nesh mund të bien “pre” e...
A duhet të shqetësoheni nëse i keni këto njolla të kuqe në trup?
A keni vënë re ndonjë njollë të kuqe në lëkurën tuaj? Ato zakonisht shfaqen në gjoks dhe quhen “pikat ruby”. Janë shumë të zakonshme...
3 ushtrime për këmbë dhe prapanicë më të bukur
Të shkoni në gym nuk është zgjedhja e vetme për të formësuar trupin tuaj. Këtë mund ta bëni edhe në shtëpi, me pak mund...
Ja çfarë ndodh kur gëlltisni çamçakizin
Sigurisht që deri tani keni dëgjuar me qindra herë se çamçakizët që gëlltisni mund t’ju ngjiten për lukth dhe në të të qëndrojnë plot...
Ndikimi i duhanit në shtimin e peshës
Pirja e duhanit ka qenë shpeshherë e lidhur me sëmundje të rënda që implikime fatale dhe shpeshë herë edhe vdekjeprurëse. Disa nga ato të...