Shkenca zbulon se cilët meshkuj ju pëlqejnë femrave Shkenca zbulon se cilët meshkuj ju pëlqejnë femrave
Djemtë e mirë vijnë para atyre që duken bukur, thotë studimi i ri në Britaninë e Madhe. Femrat vlerësuan se me kë do të... Shkenca zbulon se cilët meshkuj ju pëlqejnë femrave

Djemtë e mirë vijnë para atyre që duken bukur, thotë studimi i ri në Britaninë e Madhe. Femrat vlerësuan se me kë do të dilnin pasi që shikuan fotot e tyre dhe historitë se si kishin vepruar ata në raste të ndryshme, si kur ishin duke ecur para personave të varfër. Për shembull, disa pretendonin që po shikonin në telefonat e tyre ndërsa disa të tjerë i’u blenë atyre nga një sandwich, shkruan menhealth transmeton sovrani.info.

Femrat pëlqyen më shumë djemtë që nuk ishin shumë të bukur mirëpo u treguan zemërgjerë ndaj lypsarëve sesa ndaj atyre që ishin të bukur mirëpo egoistë.

Është e qartë pse: Djemtë e mirë do të të trajtojnë mirë, thotë studimi. Ata do të ju shkruajnë mesazhe do të ju ndihmojnë t’i zgjidhin problemet e tyre dhe do të jenë baballarë perfekt./sovrani.info/