Shkreli i ofron Kanye West 10 milion euro për albumin e tij të ri Shkreli i ofron Kanye West 10 milion euro për albumin e tij të ri
Në kërkimin e tij të vazhdueshëm për të qëndruar relevant , farmacisti famëkeq i njohur te shqiptarët edhe si shqiptari më i urryer në... Shkreli i ofron Kanye West 10 milion euro për albumin e tij të ri

Në kërkimin e tij të vazhdueshëm për të qëndruar relevant , farmacisti famëkeq i njohur te shqiptarët edhe si shqiptari më i urryer në botë i ka ofruar këngëtarit të njohur Kanye West 10 milion dollarë që të blejë albumin e tij të ri “The Life of Pablo”. Ai shkroi në rrjetin social Twitter për ofertën e tij duke shtuar ” Kanye West në minutën e fundit a mund të blejë albumin tënd kështu që nuk do të bëhet publik , “Kanye dhe labeli i tij janë të detyruar ligjërisht që të përcjellin ofertën time te Bordi i Drejtorëve.” Kjo ofertë mund të vonojë albumin për disa ditë.”Sigurisht që qëllimi i këtij djali është të jetë fatkeqësi e ekzistencës botërore.-transmeton sovrani.info

Sigurisht që kjo nuk është hera e parë që Shkreli ka kërkuar një pjesë të vlefshme nga industria muzikore për veten e tij. Përveç se njihet si njeriu më i urryer në botën e farmaceutikës, Shkreli fitoi vëmendjen edhe kur u bë njeriu i parë që bleu albumin e klanit Wu Tang ” Once Upon a Time in Shaolin” për 2 milion euro. Oferta e tij e fundit për TOPL është sigurisht një përpjekje për të injektuar veten në kulturën e hip-hop. Ai duhet të përgaditet nëse dëshiron që të sulmojë Kanye dhe nëse dëshiron që të ketë çfardo lloj efekti në albumin e ti të ri.

Sovrani.info ka siguruar letrën që Shkreli ka drejtuar për Kanye West dhe tweetat e tij në rrjetin social twitter.

 

Capture

Capture

12714128_10207677625051039_12598376_n