Shpat Kasapi tani edhe aktor! Shpat Kasapi tani edhe aktor!

Shpat Kasapi tani edhe aktor!

FameVIP 11 January, 2017, 14:50

Këngëtari Shpat Kasapi ka disa kohë që nuk ka lansuar ndonjë projekt muzikor. Projektin e tij të fundit e publikoi para një muaji, këngën “Nëse... Shpat Kasapi tani edhe aktor!

Këngëtari Shpat Kasapi ka disa kohë që nuk ka lansuar ndonjë projekt muzikor.

Projektin e tij të fundit e publikoi para një muaji, këngën “Nëse beson në Zot”, e cila u mirëprit mirë nga publiku dhe mori afro një milion klikime në YouTube.

Por, këngëtarin Kasapi do të kemi mundësinë që shumë shpejt ta shohim edhe si aktor.  “Jeto ndryshe” titullohet filmi, në të cilin Shpati do të luajë, xhirimet e të cilit janë kryer nëpër të gjithë Evropën, gjersa kanë përfunduar para pak ditësh në Stamboll të Turqisë.