Shtanget Roma, De Rossi ua hedh pas shpine dhe ikën tek rivali i madh italian Shtanget Roma, De Rossi ua hedh pas shpine dhe ikën tek rivali i madh italian
Ku do të luajë Daniele De Rossi sezonin e ardhshëm? Opsioni i huaj mbetet ai kryesori, por edhe alternativa italiane është aty. Sipas njoftimeve... Shtanget Roma, De Rossi ua hedh pas shpine dhe ikën tek rivali i madh italian

Ku do të luajë Daniele De Rossi sezonin e ardhshëm? Opsioni i huaj mbetet ai kryesori, por edhe alternativa italiane është aty. Sipas njoftimeve të SkySport, në fakt, thirrjet e para telefonike nga i arritën në këto orë dhe – përsëri sipas asaj që raporton kanali satelitor – është e lehtë të mendosh se Interi ka gati sulmin.

Nga ana tjetër, ndjenja mes De Rossit dhe Antonio Contes, ndoshta trajneri i ri i zikaltërve, është e mirënjohur. Dhe për këtë arsye tashmë ish lojtari i Romës mund të merrte seriozisht destinacionin e Interit. /Sovrani.info/