Si të kuptosh tradhtinë pa u lodhur aspak?!? Si të kuptosh tradhtinë pa u lodhur aspak?!?
Zakone të reja Nëse partneri nuk sillet më si më parë dhe ndryshon zakonet e tij më bazike, ka ardhur momenti që të filloni... Si të kuptosh tradhtinë pa u lodhur aspak?!?

Zakone të reja

Nëse partneri nuk sillet më si më parë dhe ndryshon zakonet e tij më bazike, ka ardhur momenti që të filloni të shqetësoheni. Për shembull nëse sheh celularin shpesh edhe kur flet, apo nëse kthehet shumë vonë në shtëpi për shkak “ të punës”, ka ardhur koha që të filloni të dyshoni.

Nuk dëshiron të dalë me ty

Nëse gjatë kohëve të fundit partneri ka filluar të dalë pa ty, ose të apasionohet pas një hobi të ri, mbase ka ardhur momenti që t’u biesh këmbanave të alarmit. Nuk është normale që partneri të bëjë gjithçka jashtë shtëpisë pa ty.

Dëshiron të kalojë kohë vetëm

Nëse më parë bënit pazarin bashkë, ose dilnit për shëtitje, apo shkonit në kinema, tashmë nuk bëni më asgjë bashkë. Ai dëshiron të qëndrojë vetëm, të dalë vetëm dhe të argëtohet me çdo njeri vetëm se jo me ju. Mbase ka diçka për të fshehur?