Si të kuroni gastritit për 10 dite? Kjo është receta Si të kuroni gastritit për 10 dite? Kjo është receta
Inflamacioni i vazhdueshëm i stomakut quhet gastrit.  Mukusi që është përgjegjës për mbrojtjen e stomakut tuaj bëhet i dobët dhe kjo lejon dëmtimin e... Si të kuroni gastritit për 10 dite? Kjo është receta
Inflamacioni i vazhdueshëm i stomakut quhet gastrit.
 Mukusi që është përgjegjës për mbrojtjen e stomakut tuaj bëhet i dobët dhe kjo lejon dëmtimin e lëngjeve që ndihmojnë tretjen e ushqimit. Ka gjithashtu shumë sëmundje që mund të rrisin rrezikun e gastritit.

Simptomat janë shpesh të ndryshme në njerëz të ndryshëm. Megjithatë, ka disa nga simptomat e gastritit që janë më të shpeshta:

1-Lemzë
2-Të përziera
3-Të vjella gjaku apo material që i ngjan llumit të kafes
4-Mungesë oreksi
5-Vështirësi në tretje
6-Djegie, dhimbje (dispepsi) në pjesën e sipërme të barkut, që mund të përkeqësohet ose të
7-përmirësohet në varësi të ushqimit.
8-Dhimbje të vazhdueshme stomaku

Gastriti mund të ndodhë menjëherë ose gradualisht. Në rastin e parë ai quhet gastrit akut, ndërsa në rastin e dytë quhet gastrit kronik dhe mund të zgjasë për një periudhë të caktuar.

Më poshtë po ju rekomandojmë një ilaç të thjeshtë, që mund të përgatitet në shtëpi.

Mjalti dhe lëngu i patates janë përbërës shumë të dobishëm për trajtimin e gastritit. Ju duhet të përgatisni lëng patate duke përdorur një shtrydhëse frutash e perimesh, një gotë e gjysmë, dhe përziejeni me një lugë gjelle mjaltë. Ky ilaç duhet të konsumohet dy deri në tre herë në ditë, para ushqimit. Konsumojeni këtë ilaç për dhjetë ditë, dhe pastaj bëni një pauzë 10­ditore para se ta përsërisni të gjithë procesin edhe një herë.

Përveç kësaj, duhet të shmangni ilaçe konvencionale, pasi ato mund të çojnë në mungesë ekuilibri të sistemit të tretjes dhe të dëmtojnë shëndetin.