Si të shëroni migrenën Si të shëroni migrenën
Migrena është një fenomen shqetësues për shumë persona prandaj është e rëndësishme që të përpiqemi që në mënyra të ndryshme ta shmangim shqetësimin që... Si të shëroni migrenën

Migrena është një fenomen shqetësues për shumë persona prandaj është e rëndësishme që të përpiqemi që në mënyra të ndryshme ta shmangim shqetësimin që ajo sjell në organizmin tonë.

Ndërkohë që kujtojmë se nuk ka një metodë natyrale për kurimin e saj që sipas tyre lehtëson dhimbjet.

Një recetë që ndihmon në eleminimin e kësaj dhimbje është, ujë lëng i shtrydhur limoni, 2 lugë çaji, kripë, kombinoni këta përbërës dhe pijeni atë. Prisni për disa minuta. Gjërat që ju duhet të mbani në mendje kur zgjidhni këta përbërës përfshijnë atë se kripa duhet të jetë e kualitetit të mirë. Ngrënia e kripës është provuar se rritë nivelet e serotoninit. Kjo ndihmon për të ndaluar dhimbjen dhe inflamacionin. Elektrolitet në trupin tonë janë përgjegjës për të ndihmuar që të kryhen disa nga proceset më të mëdha në trup, duke përfshirë mbështetjen e funksionit nervor, rregullon sistemin kardiovaskular, dhe rregullimin e funksionit të muskujve.

Kur ju jeni në fazë të çekuilibrit, dhimbja e kokës mund të vijë. Ndërsa kripa është burim i mineraleve të cilat më pas veprojnë si elektrolite. Lëngu i limonit shërben për të përmirësuar mungesën e vitaminave. Sasia e vitaminës C në lëngun e limonit mund të trajtojë problemin e mangësive në vitamina, e cila mund të jetë një nga shkaqet e migrenës. Është thënë se migrena vetë mund të shkaktojë dehidratim. Dehidratimi shkakton migrenë që largon hidratimin e trupit dhe shkakton migrenë.