Simptomat e zakonshme të abortit spontan Simptomat e zakonshme të abortit spontan
Simptomat më të zakonshme që jeni duke pasur një abort spontan janë gjakderdhje e rëndë dhe dhimbje sikur të ciklit menstrual, tregon Dr.Laura Nurse... Simptomat e zakonshme të abortit spontan

Simptomat më të zakonshme që jeni duke pasur një abort spontan janë gjakderdhje e rëndë dhe dhimbje sikur të ciklit menstrual, tregon Dr.Laura Nurse një fizikante në Kanada.

Mund të vëreni dhimbje të shtuara të shpinës por gjithashtu edhe shkarkime vaginale të cilat duken si copa te gjakut. Dhimbjet e forta të barkut mund të tregojnë për një abort gjithashtu. Sidoqoftë, në mungesë të simptomave apo kur kanë vetëm gjakderdhje të madhe në masë, gratë shpesh e përziejnë me simptoma të ciklit menstrual.