S’ka kuorum për votim, ndërpritet seanca e Kuvendit S’ka kuorum për votim, ndërpritet seanca e Kuvendit
Ka përfunduar seanca e Kuvendit të Kosovës. E njëjta është ndërprerë në mungesë kuorumi për votim, raporton lajmi.net. Sot u mbajtën edhe dy seanca,... S’ka kuorum për votim, ndërpritet seanca e Kuvendit

Ka përfunduar seanca e Kuvendit të Kosovës.

E njëjta është ndërprerë në mungesë kuorumi për votim, raporton lajmi.net.

Sot u mbajtën edhe dy seanca, ajo ndaj Haradinajt për pagën minimale në Kosovë, si dhe ajo ndaj ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka për Termocentralin ‘Kosova e Re’.

Në mungesë kuroumi për votimin e Rezolutës, seanca është ndërprerë.

Rezoluta pritet të futet në ndonjërën prej seancave të ardhshme të rregullta të Kuvendit të Kosovës