S’ka mundësi! Kjo është sozia e Kidës që na bëri të fërkojmë sytë mirë S’ka mundësi! Kjo është sozia e Kidës që na bëri të fërkojmë sytë mirë
Por sot kemi gjetur sozinë e një tjetër këngëtareje, Kidës, që na bëri të fërkojmë sytë mirë. Bëhet fjalë për një vajzë që i... S’ka mundësi! Kjo është sozia e Kidës që na bëri të fërkojmë sytë mirë

Por sot kemi gjetur sozinë e një tjetër këngëtareje, Kidës, që na bëri të fërkojmë sytë mirë.

Bëhet fjalë për një vajzë që i ngjan pa masë Kidës dhe që quhet Mirlinda. Sytë, vetullat dhe tiparet e rrumbullakëta e bëjnë të ketë një ngjashmëri të madhe me Kidën.

Shpresojmë që ta ketë vënë re edhe vete këngëtarja këtë ngjashmëri, pasi fansat e saj janë befasuar pa masë!