Sot nënshkruhet lista e re e barnave esenciale Sot nënshkruhet lista e re e barnave esenciale
Sot mbahet ceremonia e nënshkrimit të listës së re të barnave esenciale, e cila është ndryshuar pas një pune të një grupi ekspertësh. Në... Sot nënshkruhet lista e re e barnave esenciale

Sot mbahet ceremonia e nënshkrimit të listës së re të barnave esenciale, e cila është ndryshuar pas një pune të një grupi ekspertësh.

Në këtë ceremoni do të marrë pjesë ministri i Shëndetësisë në detyrë, Uran Ismaili dhe ish-kreyparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli.