“STARS” – videoklipi me I ri I lansuar nga 5kinny “STARS” – videoklipi me I ri I lansuar nga 5kinny
Reperi I ri nga Prishtina 5kinny – Lum Bulliqi, tanime I njohur per projektin e tij te pare “Chase”, ka finalizuar projektin e tij... “STARS” – videoklipi me I ri I lansuar nga 5kinny

Reperi I ri nga Prishtina 5kinny – Lum Bulliqi, tanime I njohur per projektin e tij te pare “Chase”, ka
finalizuar projektin e tij te 2t te titulluar “STARS”. Kenga vjen si bashkpunim I artistit me producentin
tone te njohur TorchMuzika I cili eshte pergjegjes per miksimin dhe masterizimin e kenges, perderisa
teksti eshte shkruar nga vet artisti dhe videoklipi eshte perpunuar nga Prap Entertainment me
pergjegjes Fitim Krasniqin.

Kenga “STARS” eshte nje projekt mjaft premtues dhe inspirues per shume reper te rinje te talentuar te
cilet synojne qe zeri I tyre te degjohet ne tregun tone te sotem muzikor. Ne tekst reperi ka nderthurur
disa nga mangesit e estrades dhe ka paralajmeruar per aftesit e tij artistike te cilat deri me tani kane
qene unike nga ana e reperit.

Siq eshte paralajmruar edhe me heret ky eshte projekti I 2t nga 7 projektet e ardhshme qe reperi I ri do
ti lansoj gjate ketij viti ne kanalin e tij zyrtar.