Dukesha e Kembrixhit Kate Middleton njihet për sharmin e saj dhe për mënyrën e dukjes së saj që ndrron vazhdimisht, shkruan Sovrani.Info. Më poshtë...

Dukesha e Kembrixhit Kate Middleton njihet për sharmin e saj dhe për mënyrën e dukjes së saj që ndrron vazhdimisht, shkruan Sovrani.Info.

Më poshtë mund të gjeni disa foto të saj ndër vite/Sovrani.


 1. 1987  2. 2002

  3. 2006

  4. 2008

  5.2010

  6. 2011

  7. 2011