Studimi i fundit: Njeriu mund të vdes nga zemra e thyer Studimi i fundit: Njeriu mund të vdes nga zemra e thyer
Shkencëtarët kanë treguar se njeriu mund të vdesë nga zemra e thyer. Raste të shumta tregojnë kur një person i dashur për dikë vdes,... Studimi i fundit: Njeriu mund të vdes nga zemra e thyer

Shkencëtarët kanë treguar se njeriu mund të vdesë nga zemra e thyer.
Raste të shumta tregojnë kur një person i dashur për dikë vdes, personi tjetër shpesh herë ka ndërruar jetë për shkak të zemrës së thyer dhe mërzisë.

Sipas shkencëtarëve danez thyerja e zemrës shkakton fatalitet në rrahjet e zemrës, duke i bërë rrahjet jo të rregullta, e cila shkakton vdekjen e njeriut.

Gjithashtu ata thonë se nga kjo personi mund të rrezikohet edhe nga depresioni dhe stresi, të cilat gjithashtu mund të shkaktojnë rrahje jo të rregullta të zemrës.