Stupcat ‘godasin’ përsëri profiterët e luftës (VIDEO) Stupcat ‘godasin’ përsëri profiterët e luftës (VIDEO)
Grupi humoristik Stupcat kanë ‘goditur’ sërish me një skeç. Stupcat kanë  sjell një seri skeçesh të reja, ku personazhe të vjetra merren me aktualitetin,... Stupcat ‘godasin’ përsëri profiterët e luftës (VIDEO)

Grupi humoristik Stupcat kanë ‘goditur’ sërish me një skeç.

Stupcat kanë  sjell një seri skeçesh të reja, ku personazhe të vjetra merren me aktualitetin, por në njërën nga këto video, një personazh i ri megjithatë ka ardhur.

Në videon më poshtë, Stupcat kanë satirizuar kësaj radhe me profiterët e luftës.

Ju kujtojmë me skeçet e tyre, Stupcat kanë arritur të provokojnë disa herë.

Herën e fundit quan shumë pluhur mbi pastërtinë e disa komandantëve të luftës, që ngjalli kundërshtime nga organizata që mbrojnë të drejtat dhe vlerat e komandantëve të UCK-së. /Sovrani

https://www.facebook.com/MediaLajmeBotime/videos/298162793851015/