Talenti japonez mrekullon Real Madridin në Kanada! Talenti japonez mrekullon Real Madridin në Kanada!
aq sa vëmendja e mediave ka qenë e madhe, madje edhe me te dërguar enkas nga Japonia për të ndjekur stërvitjen e futbollistit të... Talenti japonez mrekullon Real Madridin në Kanada!
japonez

japonez

aq sa vëmendja e mediave ka qenë e madhe, madje edhe me te dërguar enkas nga Japonia për të ndjekur stërvitjen e futbollistit të talentuar.

I vëllai u bashkua me Akademinë e Real Madridit, por përshtypjet e para super pozitive janë për djaloshin që ishte pjesë e Japonisë në Copa America. Vetëm 18 vjeç, Kubo është parë në stërvitje, sipas raporteve të medieve spanjolle, tepër i lumtur dhe i vendosur, duke mrekulluar me paraqitjet dhe teknikën e tij.

Nuk dihet nëse Zidane do ta mbajë në ekip të parë apo do ta çojë te Real Madrid Castilla, ose në huazim, deri në fund të merkatos.