Të hash këpucët… Të hash këpucët…

Të hash këpucët…

Kureshtje 25 February, 2016, 11:06

Një grua amerikane bën ëmbëlsira-këpucë dhe i shet rreth 350 dollarë copën. 45-vjeçarja nga Kalifornia shpjegon: “Gjithmonë më është dukur interesante ideja që dikush... Të hash këpucët…

Një grua amerikane bën ëmbëlsira-këpucë dhe i shet rreth 350 dollarë copën.
45-vjeçarja nga Kalifornia shpjegon: “Gjithmonë më është dukur interesante ideja që dikush të hajë këpucën e tij. Nuk anashkaloj asnjë detaj kur bëj një tortë të tillë dhe tashmë jam bërë eksperte këpucësh.”
“Nuk jam në gjendje të blej këpucë marke, por mund t’i bëj ato”, shton Debbie me shaka.
Zonja Goard ka 25 vite që merret me ëmbëlsira dhe deri tani ka bërë rreth 2000 torta apo pasta me forma nga më të ndryshmet.

kepucet 1

kepucet