Të ulurit në këtë mënyrë është e rrezikshme për shëndetin Të ulurit në këtë mënyrë është e rrezikshme për shëndetin
Mirëpo, ulja në këtë mënyrë nuk është aspak e shëndetshme, pasi rrezikon shumë shëndetin. Ulja këmbë në këtë mënyrë për orë të tëra, shkakton... Të ulurit në këtë mënyrë është e rrezikshme për shëndetin

Mirëpo, ulja në këtë mënyrë nuk është aspak e shëndetshme, pasi rrezikon shumë shëndetin.

Ulja këmbë në këtë mënyrë për orë të tëra, shkakton paralizë nervore. Gjithashtu, mund të shkaktojë tension të gjakut dhe në qoftë se ju keni tension të lartë, kjo formë e të ulurit do t’ju rrisë edhe më shumë nivelin tensionit të gjakut.

Arsye tjetër se pse nuk duhet të uleni në këtë formë është për shkak se kur vëmë njërin gju mbi tjetrin, dërgon gjakun nga këmbët deri në gjoks duke rezultuar në një sasi më të madhe të gjakut që pompohet nga zemra.

Këto janë mjaftueshëm arsye se nuk duhet të praktikohet ulja këmbë mbi këmbë sado që mund të jetë atraktive.