Serena Williams për herë të parë pas një kohe të gjatë ka marrë një periudhë pushimi duke u shkëputur nga profesioni i saj pas...

Serena Williams për herë të parë pas një kohe të gjatë ka marrë një periudhë pushimi duke u shkëputur nga profesioni i saj pas një fitoreje të merituar në Wimbeldon.

34-vjeçarja është duke kaluar temperaturat e nxehta pranë pishinës dhe e vërteton këtë gjë nëpërmjet disa fotografive dhe videove, të cilat i ka shpërndarë në SnapChat, transmeton TCH.

Në këtë mënyrë ajo ka treguar fizikun e saj, të cilit nuk i kushtohet vëmendje kur ajo ndodhet në fushën e tenisit duke fituar ndonjë titull apo trofe.

Fotografive joshëse, Serena ua ka bashkëngjitur disa komente ku shprehet se zakonisht nuk shkon në pishina pasi është shumë e zënë duke u trajnuar por, këtë herë ajo po e shijon në maksimum kohën e saj të lirë me pije freskuese, rreze dielli dhe bikini seksi.

ser2

ser3

ser1