Tërmeti i fortë trondit Himarën Tërmeti i fortë trondit Himarën
Himara është tronditur nga një tërmet me magnitudë 4.1 ballë. Tërmeti ka rënë në orën 19:47. Epiqendra e tij ka qenë 5 km në... Tërmeti i fortë trondit Himarën

Himara është tronditur nga një tërmet me magnitudë 4.1 ballë.

Tërmeti ka rënë në orën 19:47.

Epiqendra e tij ka qenë 5 km në veri-lindje të Himarës dhe 32 kilometra në perëndim të Gjirokastrës ku raportohet se janë ndierë gjithashtu lëkundjet. Tronditjet e tërmetit janë ndierë edhe në Vlorë.

Dëri tani nuk ka ende informacion për dëme të shkaktuara.