Termkolli: S’ka paralele ndërmjet vitit 1989 dhe 2016 Termkolli: S’ka paralele ndërmjet vitit 1989 dhe 2016
Deputetja e LDK-së Melihate Termkolli hodhi poshtë paralelet ndërmjet vitit 1989 e vitit 2016. Në vitin 1989 kanë qenë kundërshtarë Kosova dhe Serbia. Sot... Termkolli: S’ka paralele ndërmjet vitit 1989 dhe 2016

Deputetja e LDK-së Melihate Termkolli hodhi poshtë paralelet ndërmjet vitit 1989 e vitit 2016.

Në vitin 1989 kanë qenë kundërshtarë Kosova dhe Serbia.
Sot tha se sot po ka përpjekje që të shkohet a me Amerikën a me Rusinë.

Ne jemi me Amerikën.
Nuk ka shqiptar në botë që është kundër Amerikës.
Ju me kënd jeni.
Ju nuk i doni simbolet e shtetit, ne duam dhe dimë të mbajmë shtet.