Teuta me dedikim romantik për Adonisin me rastin e përvjetorit të lidhjes Teuta me dedikim romantik për Adonisin me rastin e përvjetorit të lidhjes
Për Teuta Krasniqin dhe Adonis Morinën dita e sotme është shumë e veçantë. Teuta Krasniqi dhe partneri i saj, Adonis Morina, sot festojnë përvjetorin... Teuta me dedikim romantik për Adonisin me rastin e përvjetorit të lidhjes

Për Teuta Krasniqin dhe Adonis Morinën dita e sotme është shumë e veçantë.

Teuta Krasniqi dhe partneri i saj, Adonis Morina, sot festojnë përvjetorin e lidhjes, shkruan lajmi.net.

Me këtë rast, aktorja i dedikoi disa fjalë zemre bashkëshortit, duke ia shoqëruar edhe një imazh ku çifti shihen të përqafuar.

“Ti je e sotmja ime dhe të gjitha të nesërmet e mia. Urime përvjetorin, e imja përgjimonë. T’du jetë, Adonis Morina”.

Për ndryshe,  Teuta Krasniqi është nënë e dy vajzave, Tarës dhe Kaias.