The Bloody Foreigners, më 6 shkurt koncert në Londër The Bloody Foreigners, më 6 shkurt koncert në Londër
Grupi nga kryeqyteti Bloody Foreigners me datë 6 shkurt do të performojë në Londër. Grupi, sic paralajmëron vetë në Facebook, do të luajë në... The Bloody Foreigners, më 6 shkurt koncert në Londër

Grupi nga kryeqyteti Bloody Foreigners me datë 6 shkurt do të performojë në Londër.

Grupi, sic paralajmëron vetë në Facebook, do të luajë në Queens Arms në London.

Grupi është formuar në vitin 2004 dhe është i përbërë nga Fatos Bejta, Ard Kelmendi, Fatos Dërguti dhe Joseph Cook.