Therje me thikë në Lagjen e Spitalit Therje me thikë në Lagjen e Spitalit
Një person është therur me thikë para pak minutash në Lagjen e Spitalit. Në videon që ka siguruar Gazeta Express shihet ambulanca që ka... Therje me thikë në Lagjen e Spitalit

Një person është therur me thikë para pak minutash në Lagjen e Spitalit.

Në videon që ka siguruar Gazeta Express shihet ambulanca që ka arritur në vendin e ngjarjes dhe e ka marrë personin që është therur.

Sipas dëshmitarëve ne vendin e ngjarjes, viktima është lënduar.