Tmerrohet nëna, gjeti gjarprin vdekjeprurës në krevatin e vajzës Tmerrohet nëna, gjeti gjarprin vdekjeprurës në krevatin e vajzës
Një nënë nga Melburni ka nxjerrë shtëpinë në shitje dhe është betuar që nuk do kthehet më aty pasi u trondit nga një gjarpër.... Tmerrohet nëna, gjeti gjarprin vdekjeprurës në krevatin e vajzës

Një nënë nga Melburni ka nxjerrë shtëpinë në shitje dhe është betuar që nuk do kthehet më aty pasi u trondit nga një gjarpër.
Ajo mbeti e shtangur kur shkoi tek krevati i vajzës së saj të vogël dhe gjeti pranë saj zvarranikun vdekjeprurës. Ishte hera e dytë brenda dy ditësh që ajo gjente në shtëpi gjarpërinj vdekjeprurës.

Heath Morehu tha se shkoi të vendoste vogëlushen tre muajshe në gjumë rreth orës 9 të mbrëmjes dhe mbeti e shtangur.

9651246-6689677-image-a-25-1549854242130_1549916655-7052748

Gjarpri 60 cm kishte hyrë në krevat. E tmerruar, mori vajzën dhe i kërkoi bashkëshortit që ta hiqte zvarranikun.
Fatmirësisht asnjëri nuk pësoi ndonjë lëndim.