Top klubet dhe top formacionet e sezonit 2019/20 Top klubet dhe top formacionet e sezonit 2019/20
Dritarja e transferimit u hap zyrtarisht më 1 korrik, por klubet kishin punuar për të sapoardhurit e tyre të ri, duke nënkuptuar që një... Top klubet dhe top formacionet e sezonit 2019/20

Dritarja e transferimit u hap zyrtarisht më 1 korrik, por klubet kishin punuar për të sapoardhurit e tyre të ri, duke nënkuptuar që një numër lojtarësh tashmë ishin nënshkruar, mbyllur dhe dorëzuar në klubet e tyre të reja, transmeton SOvrani.info.

Ka ende një verë të gjatë për të ardhur, me më shumë transferime nme siguri. Lojtarët e mëdhenj do të ndryshojnë fanela, por tashmë pak a shumë dihet se cilat do të jenë formacionet startuese të gjigantëve evropian.

Ja formacionet e klubeve kryesore evropiane.

Real Madrid:

Atletico Madrid:

Barcelona:

Juventus:

Manchester City:

Liverpool:

Tottenham:

Bayern Munich:

PSG:

Chelsea:

/Sovrani.info/