Trendet e 2019-ës: Ja çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të vishni akoma këtë vit Trendet e 2019-ës: Ja çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të vishni akoma këtë vit
Viti 2019 solli trende të reja si në makeup, ashtu edhe në veshje. Ç’nuk na panë sytë nga blogeret e famshme, të cilat sollën kombinime... Trendet e 2019-ës: Ja çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të vishni akoma këtë vit

Viti 2019 solli trende të reja si në makeup, ashtu edhe në veshje. Ç’nuk na panë sytë nga blogeret e famshme, të cilat sollën kombinime të reja materialesh e ngjyrash, ndërsa ne po ju tregojmë më poshtë se çfarë ishte dhe çfarë nuk ishte në modë këtë vit.

Për ju që ende nuk i jeni bashkuar trendeve të fundit, ja çfarë duhet të keni parasysh:

Në modë:

Printet e kafshëve


Lëkura


Kostumet


Kominoshet e punës


Neon dhe pastel


Punimet artizanale


Çantat me dorezë të shkurtër


Ngjyra bezhë

Jashtë mode:

Veshjet sportive të përditshmërisë


Çizmet mbi gju


Shpatullat e ekspozuara


Kokë e këmbë me një markë të vetme


Xhaketat oversize


Frudat