Trendi i ri ka arritur: A do të vishni xhinse të këtilla? (FOTO) Trendi i ri ka arritur: A do të vishni xhinse të këtilla? (FOTO)
Manekinia Gigi Hadid na ka prezantuar modelin shumë origjinal të xhinseve-fundeve-pantallonave. Gigi, në Milano, në Javën e Modës ka marrë pjesë në revynë e... Trendi i ri ka arritur: A do të vishni xhinse të këtilla? (FOTO)

Gigi, në Milano, në Javën e Modës ka marrë pjesë në revynë e shtëpisë së modës “Versace”,ndërkaq jashtë pistës ka bërë atë që di më së miri, u ka treguar vajzave se çka duhet të veshin këtë sezon. 2Ajo, ka sfiluar me modelin shumë origjinal të xinseve-fundeve-pantallonave. Me to ka veshur edhe bluzë të thjeshtë dhe papuçe të cilat janë ndër trendët më të preferuar të të famshmeve.1-3Me këto pantallona do të dukeni me siguri ndryshe nga shumica e femrave, ndërkaq me to patjetër vishni këmishë të thjeshtë, bluzë të thjeshtë dhe këpucë të rrafshëta.