Treni godet një femër në Lutogllavë të Pejës Treni godet një femër në Lutogllavë të Pejës
Rreth orës 13:00 sot, një femër është goditur nga treni në fshatin Lutogllavë, komuna e Pejës. Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë për... Treni godet një femër në Lutogllavë të Pejës

Rreth orës 13:00 sot, një femër është goditur nga treni në fshatin Lutogllavë, komuna e Pejës.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i Policisë për Rajonin e Pejës, Driton Rugova.

I njëjti nuk ka konfirmuar se ende nuk dihet për gjendjen e vajzës dhe se detajet tjera rreth rastit do të publikohen më vonë.