Tri metoda natyrale për të kuruar dhimbjen e fytit. Tri metoda natyrale për të kuruar dhimbjen e fytit.
Dhimbjet e fytit shpesh janë dhe një ndër problematikat më të përhapura në shqetësimet shëndetësore të secilit nga ne. Ato shkaktohen nga bakteret e... Tri metoda natyrale për të kuruar dhimbjen e fytit.

Dhimbjet e fytit shpesh janë dhe një ndër problematikat më të përhapura në shqetësimet shëndetësore të secilit nga ne. Ato shkaktohen nga bakteret e Streptokokus të cilët sjellin dhimbje dhe skuqje të tij. Ne do t’ju sjellim disa metoda natyrale për të kuruar dhimbjen e fytit.

Spec i kuq

Rekomandohet të përdoret për të masazhuar lëkurën rreth fytit për të lehtësuar dhimbjet e fytit dhe për të zbutur nyjet limfatike në qafë. Përzieni një lugë çaji piper të kuq me një gjysmë gotë vaj. Ky krem i përfituar është i mirë kundër dhimbjes, shërben gjithashtu si antibakterial dhe anti-inflamator.

Qepë dhe hudhër

Qepa dhe hudhra janë cilësuar si antibakterialë dhe anti-inflamatorë që në kohët e hershme. Për rezultate të mira, si dhe për të eliminuar shijen jo shumë të këndshme, mund t’i shtoni ato në mjaltë, lëngje frutash dhe çaj.

Mjalti

Siç dëshmojnë shumica e njerëzve, mjalti është tepër efektiv për kurimin e dhimbjeve të fytit. Ilaçi klasik për dhimbjet e fytit fyt që ndoshta e keni mësuar nga gjyshja juaj është çaj me limon dhe mjaltë.