Tuna e ‘kap’ burrin e saj gjysmë të zhveshur në mes të shumë femrave (FOTO) Tuna e ‘kap’ burrin e saj gjysmë të zhveshur në mes të shumë femrave (FOTO)
Lidhja e këngëtares se njohur Tuna dhe Patris Berishës, që në fillimet e para ka qenë e ndërtuar në shtylla të forta. E pikërisht... Tuna e ‘kap’ burrin e saj gjysmë të zhveshur në mes të shumë femrave (FOTO)

Lidhja e këngëtares se njohur Tuna dhe Patris Berishës, që në fillimet e para ka qenë e ndërtuar në shtylla të forta.

E pikërisht raportet e tyre kanë bërë, që sot ata të jenë të martuar dhe prindër të një djali.

Tuna madje as nuk është xheloze, kur Patrisi vallëzon në mes të femrave gjysmë të zhveshura. Këtë e ka dëshmuar pas një ‘live video’ në Instagram, ku shihet Patrisi duke vallëzuar e Tuna po e filmon.

Kjo nuk do të thotë se Tuna nuk është xheloze ajo thjesht e di se çfarë bashkëshorti ka në krahë./Sovrani.info

 

 

auto_patris_berisha1505322093