Turqi, sekuestrohen mbi 1.2 ton marihuanë Turqi, sekuestrohen mbi 1.2 ton marihuanë
Një sasi prej 1.2 ton marihuanë janë sekuestruar në qarkun Diyarbakır të Turqisë. Droga u sekuestrua në kuadër të një operacioni anti mafia që... Turqi, sekuestrohen mbi 1.2 ton marihuanë

Një sasi prej 1.2 ton marihuanë janë sekuestruar në qarkun Diyarbakır të Turqisë.
Droga u sekuestrua në kuadër të një operacioni anti mafia që u zhvillua në këtë zonë.

Droga u gjet në 26 pika të ndryshme, ndërsa në një deklaratë të lëshuar nga Zyra e guvenatorit të Diyarbakırit thuhet se operacioni i nisur që prej të enjtes ka përfundimtar, aporton Anadolu Agency.

Gjithashtu, në operacionet kundër pjesëtarëve të organizatës terroriste PKK në rrethet Lice, Hazro dhe Kocakoy janë shkatërruar dy baza dhe një shpellë të cilat përdoreshin nga terroristët si dhe 50 kilogram të nitratit të amoniakut.