United – Sevilla, rezultati dhe statisdtikat e pjesës së parë United – Sevilla, rezultati dhe statisdtikat e pjesës së parë
Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes ndërmjet Manchester United dhe Sevillës, transmeton Sovrani.info. Rezultati mbetet ai i fillimit 0-0 dhe këto ishin statistikat... United – Sevilla, rezultati dhe statisdtikat e pjesës së parë

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes ndërmjet Manchester United dhe Sevillës, transmeton Sovrani.info.

Rezultati mbetet ai i fillimit 0-0 dhe këto ishin statistikat e pjesës së parë:

untitled