Upss ndodhi sërish! Zbulohet edhe një ‘huqje’ në Game of Thrones Upss ndodhi sërish! Zbulohet edhe një ‘huqje’ në Game of Thrones
Të gjithë e dimë momentin kur aktori Nikolaj Coster-Waldau, karakteri i Jaime Lannister në Game of Thrones, e humbi dorën e tij të djathtë... Upss ndodhi sërish! Zbulohet edhe një ‘huqje’ në Game of Thrones

Të gjithë e dimë momentin kur aktori Nikolaj Coster-Waldau, karakteri i Jaime Lannister në Game of Thrones, e humbi dorën e tij të djathtë në sezonin e tretë, mirëpo në mënyrë të mistershme dora doli sërish në pah në një fotografi të episodit të fundit.

Imazhi është lansuar për mediat nga HBO, mirëpo gabimi i tyre u vërejt shpejt nga fansat dhe më pas produksioni e hoqi fotografinë nga interneti, megjithatë, dikush ia doli ta ruajë.

Fotografia është realizuar në episodin e ri “The Bells”, në momentin kur Jaime dhe Cersei po përqafoheshin me njëri tjetrin në momentet  fundit të jetës!

Dhe ja ku është dora që Lannister e humbi shumë kohë më parë…