Ushqimet që kanë thuajse 0 kalori Ushqimet që kanë thuajse 0 kalori
Ekzistojnë disa ushqime që futen në listën e ushqimeve mike për organizmin tuaj. Ato kanë një sasi minimale kalorish dhe nuk ndikojnë në shtimin... Ushqimet që kanë thuajse 0 kalori

Ekzistojnë disa ushqime që futen në listën e ushqimeve mike për organizmin tuaj. Ato kanë një sasi minimale kalorish dhe nuk ndikojnë në shtimin e peshës tuaj dhjamore.

1. Kokoshkat, nëse janë pa gjalpë dhe pa kripë, mund të hahen në sasi të palimituar.

2. 1 patëllxhan i pjekur ka vetëm 20 kalori kështu që mos u mendoni shumë.

3. Portokalli dhe qitro rekomandohet për rënien në peshë.

4. Pjepri dhe shalqiri kanë pak sheqer dhe shumë ujë.

5. Kungujt kanë 40 kalori për 1 racion dhe përmirësojnë funksionet tretëse.

6.Kastraveci përmban shumë ujë.

7. Mollët.

8. Kumbullat kanë pak kalori.

9. Sallata.

10. Frutat e pyllit.

15. Famlija e lakrës dhe lulekrës.